Ervaringen


Hypnocare Betuwe

Ik vind jou geweldig, nu jij nog!

Ervaringen

Lidy

Ik kwam bij Jacqueline voor het verhelpen van mijn misofonie (storen aan eetgeluiden) en voor de angst voor prikken. Het laatste wilde ik zo snel mogelijk aanpakken met de vaccinatie in aantocht, hier door heb ik 2 behandeling vlak voor de éérste prik kunnen krijgen … en met succes ik had al voor 80% minder angst/paniek! Ik was zo aangenaam verrast dat ik hier al zo goed mee zou kunnen leven maar na de derde behandeling kreeg ik de tweede prik . Hier heb ik TOTAAL geen last meer gehad van enige vorm van angst of stres!! Ik ben Jacqueline zo dankbaar voor haar hulp . Ook de misofonie is al een stuk beter ( 70% minder) en zeker goed leefbaar. Ik raad iedereen aan om bij deze zachtaardige lieve vrouw te komen!

Marga

Jacqueline een fijne rustige dame die met veel rust je helpt. Ben begonnen met een virtuele maagband en met resultaat. Daarna de angst(trauma) voor de tandarts. Na 2 sessies ga ik nu lachend naar de tandarts. Kortom toppertje!!

Mirjam

Door Jacqueline haar warme personaliteit voelde ik me al gauw op mijn gemak. De therapie maakte me heerlijk ontspannen ondanks dat je tegelijkertijd geestelijk aan het opruimen bent.

Jeanine

Jacqueline heeft mij geweldig geholpen! Ik heb veel minder pijnklachten door de behandeling old pain to go.

Sander

Ik ben super tevreden over Jacqueline. Pijnbestrijding is heel goed en ze stelt je helemaal op je gemak. Dat was voor mij erg belangrijk. Ik ga er graag heen . Echt professioneel en heel persoonlijk.

Jeroen

Therapie

Virtuele maagband

Vraag jij jezelf weleens af hoe het toch komt dat jou poging om af te vallen elke keer mislukt.

Herken je dit?

Therapie

Wat is hypnose

Zonder dat jij hebt losgelaten, kunnen er geen wonderen in je leven plaatsvinden.

Contact

Wil jij weer in je eigen kracht staan? Daarbij help ik je graag.

 Maak een gratis een vrijblijvende belafspraak waarin we doornemen wat je kan verwachten en wat de kosten zullen zijn.

Van mij kun je verwachten dat ik jouw probleem persoonlijk en vertrouwelijk ga behandelen. Ik respecteer je privacy en zal met informatie die tijdens het werk wordt verkregen op een integere en ethische wijze omgaan.